Η τελιότερη μέρα της ζωής σας, μέχρι την επόμενη

Καθώς το προσωπικό του mnstyle αποτελείται από γυναίκες, γνωρίζουμε πολύ καλά πως την πιο σημαντική ημέρα στη ζωή της, κάθε μια από εμάς αξίζει το καλύτερο νυφικό χτένισμα που θα μπορούσε να έχει, έτσι ώστε να είναι λαμπερή, εντυπωσιακή και πανέμορφη. Η επιλογή όμως ενός νυφικού χτενίσματος είναι μεγάλη υπόθεση και και σχεδόν τόσο σημαντική όσο η επιλογή του νυφικού φορέματος, καθώς αυτό είναι που θα συμπληρώσει την εικόνα της νύφης και θα δώσει την τελευταία πινελιά στην εμφάνιση της.

Για να επιλέξετε το κατάλληλο νυφικό χτένισμα για εσάς πρέπει να λάβουμε μαζί υπ’όψιν μας τους παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα την απόφαση μας, πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση του χτενίσματος και στο mnstyle μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε με συμβουλές ώστε να νιώθετε και να δείχνετε εντυπωσιακές την ημέρα του γάμου σας!

Για παράδειγμα το ύψος της νύφης είναι πολύ σημαντικός – και ίσως ο σημαντικότερος – παράγοντας καθώς κατά κανόνα διαφορετικές τεχνικές εφαρμόζονται στις ψηλές μας φίλες, όπου αποφεύγονται τα ψηλά πιασίματα ή τα φουντωτά χτενίσματα, ενώ στις πιο μικροκαμωμένες νυφούλες θα αφήναμε ανοιχτό το λαιμό ή θα δημιουργούσαμε ένα χτένισμα με ελεύθερα κυματιστά μαλλιά.

Επίσης σημαντικό είναι το σχήμα του προσώπου της νύφης, το οποίο επηρεάζει και την επιλογή του κατάλληλου χτενίσματος. Ένας ψηλός κότσος σε στρογγυλό πρόσωπο, χαλαρές μπούκλες σε οβάλ ή τετράγωνα πρόσωπα και πολυεπίπεδα χτενίσματα με αφέλειες σε μακρυά πρόσωπα είναι γενικότερα ασφαλείς και εντυπωσιακές επιλογές που κάθε φορά προσαρμόζουμε στον χαρακτήρα και το πρόσωπο της νύφης, πάντα σε συνδυασμό με τι άλλο· το φόρεμα!

Το νυφικό χτένισμα οφείλει να ταιριάζει με το στυλ του νυφικού φορέματος το οποίο έχει επιλέξει η μελλοντική νύφη. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε και να δούμε το φόρεμα που πρόκειται να φορέσετε ώστε να σας προτείνουμε το νυφικό χτένισμα που θα ταιριάζει αρμονικά με το υλικό και τη γραμμή του.

Στο mnstyle διαθέτουμε τόσο την εμπειρία όσο τη γνώση και την αγάπη για να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό νυφικό χτένισμα. Μαλλιά ελεύθερα κάτω, πλεξούδα, μπούκλες, πιασμένα σε ψηλό ή χαμηλό κότσο, πιασμένα πίσω ή στο πλάι, στολισμένα με άνθη ή τιάρα και γενικά οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, είμαστε έτοιμες να το συζητήσουμε, να σας ακούσουμε και να σας προτείνουμε το νυφικό χτένισμα που θα συμπληρώσει τέλεια την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας έως και την επόμενη! Για μοναδικά νυφικά κουρέματα και νυφικά χτενίσματα με άποψη!