Περιποίηση γενειάδας

Η περιποίηση γενειάδας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον σύγχρονο άνδρα καθώς ειδικά με την τάση των τελευταίων ετών να θέλει τους άνδρες να αφήνουν γένια, όλο και περισσότεροι επιλέγουν να στολίσουν το πρόσωπο τους με μια πλούσια γενειάδα η οποία όμως δυστυχώς τις περισσότερες φορές δείχνει απεριποίητη ή εντελώς ατημέλητη.

Μετά από κάποιο σημείο, το γένι δεν τριμάρεται μόνο του. Και είναι πολύ σημαντικό εφ’όσον αποφασίσατε να φέρετε μούσι, αυτό να είναι περιποιημένο ώστε να είναι πραγματικά ένα ακόμα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σας και όχι απλά μερικές τρίχες που καλύπτουν το πρόσωπό σας.

Η γενειάδα σας για να παραμένει καθαρή και απαλή είναι σημαντικό να την περιποιείστε με χρήση ειδικού λαδιού. Μετά το λούσιμο της γενειάδας σας εφαρμόζουμε το ειδικό λάδι με απαλό μασάζ και φροντίζουμε ώστε να χτενίσουμε και να περιποιηθούμε το μούσι σας με τον καλύτερο τρόπο, κόβοντας τις τρίχες που πετάνε και αναπτύσσονται ανομοιόμορφα με αποτέλεσμα να χαλάνε το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια περιποιούμαστε με προσοχή το σχήμα που πρέπει να δοθεί στη γενειάδα σας ανάλογα με το σχήμα και τις γωνίες του προσώπου σας, αλλά και με την προσωπική σας αισθητική και τις απαιτήσεις σας, λαμβάνοντας πάντα τις οδηγίες σας υπ’όψη μας και συμβουλεύοντας σας για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι λαμβάνετε το πλήρες φάσμα της υπηρεσίας μας με το μοναδικό τρόπο που το προσωπικό του mnstyle μπορεί να σας παρέχει ώστε να αποκτήσετε την γενειάδα την οποία πραγματικά πάντα θέλατε.