Ανδρικό Ξύρισμα

Κάθε ένας από τους πελάτες μας θα δεχτεί τις υπηρεσίες μας, με το δικό του αποστειρωμένο ξυράφι και το δικό του ολοκαίνουργιο και πεντακάθαρο σετ πετσετών.

Το Α και το Ω για ένα σωστό ανδρικό ξύρισμα είναι η προετοιμασία της επιδερμίδας ώστε να έρθει στην κατάλληλη θερμοκρασία, να μαλακώσει και να ανοίξουν και να καθαρίσουν οι πόροι. Η ζεστή πετσέτα λοιπόν που θα μείνει στο πρόσωπό σας για περίπου δυο λεπτά είναι το πρώτο βήμα ώστε να πετύχουμε τη σωστή πρετοιμασία της επιδερμίδας και να χαλαρώσετε προκειμένου να απολαύσετε την περιποίηση που πρόκειται να δεχθούν τα γένια σας.

Και επειδή δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξυριστεί κανείς από την παραδοσιακή εφαρμογή της κρέμας ξυρίσματος με πινέλο, φροντίζουμε πριν το ξύρισμα να σας χαρίσουμε μια εμπειρία που θα φέρει στο μυαλό μνήμες από τα παλαιότερα χρόνια που οι άνδρες συνηθιζαν να ξυρίζονται με φαλτσέτα και σαπουνάδα!

Εφαρμόζουμε λοιπόν την κρέμα στο πρόσωπο σας ομοιόμορφα με το πινέλο ώστε να βγουν όλες οι τρίχες προς τα έξω και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος του να γυρίσει κάποια τρίχα προς τα μέσα και να διατηρηθούν τα γένια απαλά κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος μειώνοντας την τριβή μεταξύ λεπίδας και επιδερμίδας.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του ξυρίσματος, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις, κόντρα ή απλό, μη νομίζετε πως είστε έτοιμος να φύγετε από το mnstyle! Το ανδρικό ξύρισμα είναι μια διαδικασία πιο σύνθετη από αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι άνδρες και προκειμένου να αποφύγουμε ένα ερεθισμένο πρόσωπο, εφαρμόζουμε ακόμα μια ζεστή πετσέτα που θα καθαρίσει το πρόσωπο σας από τα υπολλείματα του ξυρίσματος και After Shave Balsam το οποίο θα προστατέψει την επιδερμίδα σας από βακτήρια και μολύνσεις.

Τέλος μια κρύα πετσέτα θα εξασφαλίσει ότι θα κλείσουν οι πόροι και θα καταπραϋνθεί το δέρμα ενώ η ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιούμε θα ενυδατώσει την επιδερμίδα και θα της δώσει όλα τα στοιχεία προστασίας του δέρματος τα οποία μόλις αφαιρέθηκαν με το ξύρισμα.